pühapäev, 8. aprill 2018

"LUCAS"

Autor: Kevin Brooks


Tegelased: Lucas, Caity, Bill, Dominic, Angela, Jamie, Sara, Caity isa, jpt.


Saarele on tulnud uus poiss, Lucas. Ta äratab kõigis kahtlust, kes ta selline on, mida ta siin teeb? Saare elanikud ei salli, kui nad ei tea, kes on see inimene ja millega ta tegeleb, see tekitab neis palju küsimusi ja välja mõeldud kuulujutte. Caity, aga temas ohtu ei näe, temale tundub poiss kõigist teistest teistsugune. 

Caity on 15. aastane tüdruk, kes elab koos kirjanikust isa ja suveti vanema venna Dominicuga. Caity ema hukkus autoavariis juba siis kui tüdruk oli väike laps. Caity isa tunneb ennast ema surmas süüdi ja tihti lükkavad loomekriis ning süümepiinad teda viskiklaasi poole. 
Suvi oli alanud ja Dominic tuli pärast oma esimese ülikooliaasta lõppu koju. Kogu suve jooksul juhtus erinevaid ja oma moodi tülgastavaid asju. Ainus hea asi selles suves oli Lucas. Kuid seda ka selleks suveks,sest see, mis juhtus oli kõike muud kui hull. Terve saar ajas taga üht süütut poissi, Lucast, mis viis selleni, et ühe lihtsa liigutusega astus poiss õhuta sügaviku.


Tagasiside raamatule.

Mulle meeldis see raamat. Raamat näitab, et kõik lood ei peagi hästi lõpema. Tähtis on see, mis on raamatul öelda. Ma soovitan seda raamatut absoluutselt kõigile, sest oli kohti, kus ei oleks tahtnud raamatut käest ära panna. Suurepärane raamat.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar