laupäev, 18. november 2017

"SPIOONI EI TOHI SUUDELDA"

Autor: Ally Carter


Tegelased: Cammie, Liz, Bex, Macey, hr Solomon, Dillon. Josh, Cammie ema, jpt.

Cammie on Gallagheri Eramordsete Tütarlaste Akadeemia õpilane. Kool ise paistab kõigile tavalisem tütarlaste kool, seda ainult inimestele, kes ei tea, mis toimub tegelikult kooli müüride vahel. Cammie on spioon, nagu kõik teisedki tema kooli tüdrukud. 
Uue kooliaasta alguses saabub nende kooli uus õpetaja Joe Solomon. Tüdrukud saadetakse ka välis misjoonile, kus Cammie kohtub tavalise poisi Joshiga. Josh ei oska aimatagi, et Cammie on spioon. Cammie hakkab Joshiga kohtuma, ta on poisist nii sissevõetud, et rikkub mitu korda kooli reegleid. Kahjuks leiab, aga Cam, et spioon ei tohiks oma identiteeti paljastada ja nii räägib ta poisile võlts endast. 
Joshi sõber Dillon saab, aga asjast haisu ninna ja kutsub Joshi endaga kaasa asja uurima. Cam otsustab Joshile ära rääkida, et jah, ta tõesti käib selles koolis, aga spioonindusest ta ei räägi. Josh on Camis pettunud. Cammie hakkab kooli tagasi minema, kui ta röövitakse. Ta äsab röövlitele paar lööki oma jala ja kättega, kuid hetke pärast ta juba vabandab, kui saab aru, et algamas on üks misjoon. 
Poole misjooni pealt ilmub välja Josh, kes on tulnud tüdrukut päästma. Tüdruk käsib tal koju minna, aga seda ta ei tee, kui lõpp nende misjoonil on lähedal. nii otseselt, kui ka kautselt ilmub ta taas välja, tüdruk tutvustab teda oma emale, kes on samuti selle kooli direktriss. 
Järgmine päev ärgates suundub Cam otse ema kabineti poole, kus oli Josh. Cam rääkis emaga kõik ära ja siirdus, siis Joshiga asju selgeks rääkima. Josh juba teab, kes ta on ja millega ta siin tegeleb, ema oli talle kõigest rääkinud. Josh lubas vaikida kõigest, aga kui ta ütles oma viimased sõnad enne lahkumist ,,Ütle emale aitäh tee eest.", mõistis Cam, et homme see poiss ei mäletagi teda. Nüüd oli vaja ainult semester lõpetada.


Tagasiside raamatule.
Põnev raamat, pakkus närvi pinget ja naerupahvakaid. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar