pühapäev, 10. detsember 2017

"KÕIGILE POISTELE, KEDA OLEN KUNAGI ARMASTANUD"

Autor: Jenny Han


Tegelased: Lara Jean, Margot, Josh, Kitty, Genevieve, Peter, jpt.



Lara Jean on nagu iga teinegi tüdruk ainult, kui tema kellessegi armub, kirjutab ta talle kirja ja paneb oma kübarakasti, ta ei saada neid ära. Margot on Lara vanem õde, kes on igas asjas hoolikas. Josh on Margoti poiss, aga enne Margoti lahkumist kolledžisse. jättab tüdruk poisi maha, põhjuseks toob ta, et ei taha olla kaugsuhtes. Kitty on Lara väike õde, kes on pikka vihaga.

Kui Lara pärast Margoti lahkumist, Kitty vihale ajab, paneb too ta kirjad postkasti. Lara saab sellest teada alles koolis, kui Peter tema kappi juurde läheb. Tüdruk on šokeeritud, Peter pole ainus kellele ta kirja on kirjutanud, üks neist oli ka JOSH. Õhtupoolikul ilmuski Josh Lara juurde ja küsis, miks tüdruk ei öelnud. Tüdruk oli segaduses ja ütles, et tal on juba poiss. 
Selle tõestuseks suudles ta koolis ühel vahetunnil Peterit. Peter tegi ettepaneku, et nad võiksidki mängida, et nad käivad. Nii saaks Peter Genevievele näidata, et ta ei vaja teda ja nii saaks Lara ka Joshist lahti. Mõeldud tehtud. Nad hakkasid isaegi üksteise vastu midagi tundma, kuni Peter ei lükanud ümber kuulujutte, et nad mullivannis seksisid. Lara ei suutnud enam ja ütles, et ta ei saa nii.
Peagi saabub Margot koju, aga ta pole enam sama vana Margot, jõuluõhtul, kui Josh neil külas on ja sinna ilmub ka Peter, saab Margot teada, et Josh püüdis Larat suudelda ja on vihane, lisaks arvab ta, et tüdruk seksiski Peteriga mullivannis. Kui Lara, kuidagi suudab kõik ära selgitada muutub Margot, jälle vanaks heaks Margotiks.


Tagasiside raamatule.

Raamat oli hea, selles oli põnevust ja tobedusi, mis muutsidki raamatu lugejale põnevaks. Minule tundus näiteks toba, et Lara kirjutas kõigile poistele, keda ta oli kunagi armastanud kirjad.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar