esmaspäev, 18. detsember 2017

"P.S. MA ARMASTAN SIND IKKA VEEL"

Autor: Jenny Han


Tegelased: Lara Jean, Peter, Gen, Kitty, Margot, John, Chris, Stormy, Lucas, Trevor, Lara Jeani isa, jpt.


"P. S. Ma armastan sind ikka veel" on järg raamatule "Kõigile poistele, keda olen kunagi armastanud"


Uus aasta on alanud ja Lara Jean on kirjutanud Peterile uue kirja, et poisiga ära leppida. Algul talle tundub, et ta ei huvitagi poissi, kuid kui poiss on tema kirja läbi lugenud, pole kahtlustki, et nad on jälle paar, seekord päriselt.
Asi muutub, aga keeruliseks, kui algab kool ja keegi on instagrami postitanud video Peterist ja Lara Jeanist suusareisil mullivannis suudelemas. Tüdruk on kohe kindel, et selle taga on Gen, Peteri endine tüdruk. Ta saab ka sellele kinnitust, kui Gen valetades oma suunurka kergitab. Peter, aga ei usu teda ja lubab selle video, maksku, mis maksab maha võtta. Peter kaitseb tüdrukut kogu video jama eest ja lubab selle, kes seda videot levitab näo üles taguda. 
Mõne aja pärast kõik vaibubki, aga siis saab Lara Jean kirja John Ambrose McClarenilt, kellele oli üks viiest armastus kirjast ja kes temaga ühendust ei võtnud (kuna nad kolisid). Tüdruk hakkab poisiga kirjavahetust pidama ja Peter hakkab Geniga rohkem koos olema.
Lara Jean otsutab teha kunagi maha mattetud ajakapsli välja kaevamise ja kutsub kohale kõik kunagised lapsepölve sõbrad, välja arvatud Gen muidugi. Millegi pärast, aga ilmub Gen koos Peteriga kohale. Kõik läheb enam-vähem hästi, kuid nüüd on nad alustanud ühte mängu, kus tuleb saadud sedeliga inimene välja lüja ja nii edasi. Tüdruk soovib seda kindlalt võita.
Peter ja Lara Jean lähevad Geni pärast tülli ja Lara Jean ütleb, et parem oleks, kui nad poleks käima hakkanud. Johnile meeldib, aga Lara Jean, kuid kahjuks pole tüdruku tunded enam vastastikused, nad veedavad koos küll toredat aega, mille sisse sattub ka üks imeline suudlus, aga tüdruk ütleb poidile, et armastab ikka veel Peterit, poiss lepib sellega, kuid sooib jäeda siiski sõpradeks.
Lara Jean võidab mängu ja saab ka teada, miks Gen nii hädasti Peteri tuge vajas, selgus, et selleks oli täitsa tõsine põhjus. Lara Jean kutsub Peteri enda juurde ja vabandab tema ees kuna ta teab nüüd, mis Geniga lahti oli. Peter ja Lara Jean alustavad otsat peale ilma lepinuteta, usaldades oma südamed üksteise hoolde.


Tagasiside raamatule.
Mulle meeldis raamat väga, selles oli helgeid kohti, kuid ka kurbi kohti. Kõige enam meeldis mulle nende taaskohtumine ja uuesti alustamine (lepinguga). Johnist oli lõpus kahju, minule ta täitsa meeldis, tore poiss. Aga üldkokkuvõttes oli raamat super!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar