neljapäev, 14. detsember 2017

"MEDALJON"

Autor: Ene Sepp


Tegelased: Heidi, Tanel, Rott, Martin, Linda, Diana, Reimo, Lianna, Marie, Aldo, Taneli vanemad, Eric, Lisbet, Marek, Antti, jpt.


Ühel päeval saab Heidi oma poisilt sõnumi, kus seisneb, et poiss jätab ta maha. Heidi on nii muserdatud, et joob end täis ja suitsetab pakk suitsu, siis aga ilmub välja võõras poiss, kes päästab ta jõkke kukkumisest. Tanel aitab Heidit ja mõne päeva pärast saab neist juba paar. Selline asi ei meeldi, aga Heidi emale, Lindale, kes teeb kõik, et tüdruk ei saaks poisiga kohtuda. Heidi, aga eirab seda ja on koos Taneliga edasi. Tanel on Heidisse niivõrd armunud, et kaitseb tüdrukut kõige eest ja astub ta eest välja, kui vaja. Poiss ja tüdruk jagavad saladusi oma südame soppidest üksteisele. Nad on koos olles väga õnnelikud ja kui Heidi 15. aastaselt rasedaks jäeb lubab poiss jäeda tema kõrvale. Kui Linda Heidiga lapse pärast tülli lähevad (Linda tahab, et Heidi teeks aborti) kolib tüdruk poisi juurde, millega poisi vanemad nõus on ja lapse üle on neil samuti hea meel, sest see laps jätkab Bismarckide suguvõsa. Selgub ka Taneli poolt Heidile kingitud medaljoni tähendus ja kogu loo juures hirmutab Heidit see, et mustanahalise naise ennustuse järgi peaks Tanel surema 16. aastaselt! Kahjuks see nii ka läheb, Tanel läks koos Martiniga välja ja Reimo (Heidi endine poiss) ajab Taneli purjuspäi alla. 

10 aastat hiljem Taneli surmast on Heidi oma eluga edasi läinud, aga siiski on osake temast puudu ja see osake on TANEL!


Tagasiside raamatule.

Raamat oli väga hea ja lõpp oli eriti liigutav. Mulle meeldis Heidi ja Taneli suhte ootamatu algus ja see, kuidas Tanel Heidit kaitses. Loeksin iga kell uuesti!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar