pühapäev, 8. oktoober 2017

"LOOTUSETU"

Autor: Colleen Hoover


Tegelased: Sky, Holder, Karen, Six, Less, Sky isa, jpt.


Sky on 17. aastan tüdruk. Ta on adopteeritud, vähemalt nii talle räägiti. Tema parim sõber Six, veenis teda viimast õpiaastat koolis veetma, siiani on ta olnud koduõppel. Nii otsutabki Sky, et soovib kooli minna Karen ei mõista miks, aga mõne ajapärast on ta nõus. Karen on Sky ema, talle ei meeldi tehnoloogia. Ühel päeval toidupoes kohtub Sky poisiga, kellesse ta peagi kiindub. Holderil pole küll hea maine, aga ega ka Sky maine kõige parem pole. Holder teab rohkem, kui välja näitab. Ühel hetkel peab ta aga Skyle kõigest rääkima, nende sõprusest, väiksena enne kui Sky kadus olid Holder, Sky ja Lesli parimad sõbrad. Les oli Holderi kaksikõde, ta tegi enesetapu. Aga Sky elus oli väiksena ka varju külgi, kui tema ema suri hakkas isa jooma ja nii juhtusid asjad, mis viisid selleni, et Sky vihkas oma isa, aga samas armastas ta temas seda külge, mis oli temas olnud enne ema surma. Sky ei mäleta suurt oma minevikust. Pea hakkab kõik talle meenuma. Tuleb välja, et Karen on tema tädi ja ta röövis Sky, sest teadis mida tema isa temaga teeb kuna too oli seda ka talle teinud. Ta ei suutnud seda pealt vaadata ja nii see läks, ta ei kahetse seda. Skyle tulevad meelde head, kuid ka halvad mälestused. Tema nimi oli olnud Hope. Ta andestab Karenile kuna, kes teaks, mis ilma temata oleks saanud. Nad jätkavad Holderiga kooselu. Ainus mida Holder oleks soovinud, oli see et Karen oleks Lesi ka röövinud kuna siis poleks Sky isa saanud Lesile teha seda, mis viis tüdruku enesetapuni. 



Raamatu pealkiri on seotud Sky lapsepõlve mälestusega, kui Holder neid Lesiga ei leidnud ja ütles, et nad on täiesti lootusetud. Hopeless.



Tagasiside raamatule.

Raamat oli põnev. Lõpu ülestunnistused kiskusid natuke segaseks, aga mõnda aega mõteldes sai siiski aru. Üldjoones meeldis raamat siiski.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar