pühapäev, 22. oktoober 2017

"MEIE KEEMILISED SÜDAMED"

Autor: Krystal Sutherland


Tegelased: Henry, Grace, Sadie, Lola, Murray, Dom, hr Hink, jpt.



Henry on 12. klassi õpilane ja kaua vaeva näinud, et saada koolilehe peatoimetajaks. Kui hr Hink tema ja uue õpilase Grace enda juurde kutsub, et koolilehest rääkida. Keeldub Grace kategooriliselt, Henry ei mõista miks, tema on mitu aastab püüelnud peatoimetaja koha poole ja nüüd tuleb keegi uus ja keeldub!? Ta otsustab tüdrukuga rääkida.

Grace on 12. klassi õpilane. Ta on katki ja teda on võimatu parandada. Sellest pole veel aastatki kui tema poiss Dom, tegi avarii, kus ta ise ka hukkus, Grace kes oli kaasreisja jäi pärast raskeid operatsioone ellu. Ta vahetas kooli, et kõigest Domiga seonduvast eemale saada. Ta kannab Domi riideid ja magab Domi toas ega pese midagi. Ta keeldub peatoimetaja kohat, mida hr Hink, talle pakkus. Ta ei kavatse enam kunagi kirjutada. 
Henry ja Grace vahel tekkib side. Henry loodab, et sellest tuleb midagi enamat, aga ega ta tea tüdruku minevikust suurt midagi. Peagi selgub aga, et sellest ei saa midagi, peale korraliku südamevalu. Tüdruk ei suuda oma esimest armastust unustada ja on kindel, et tema on avariis süüdi. Nad vestlevad sel teemal lühidalt ja otsustavad kaotada kõiksugu sidemed üksteisega, kuni neid miski enam ei seo ja mõlemad saavad oma eluga edasi minna.
Pealkiri tuleneb Sadie jutust Henryle, kus ta rääkis, et armastus ei ole igavene ja see lõppeb, kui keemiline reaktsioon.


Tagasiside raamatule.

Raamat oli põnev ja kaasahaarav. Samas kurb armastajate koha pealt, kus üks armastas teist, aga teine armastas ikka veel oma surnud poissi. Lõpu poole ei suutnud enam raamatut käeast ära panna, sest tahtsin teada, mis nendega edasi saab. Hea raamat.


1 kommentaar:

  1. väga hea ülevaade! kui on huvi võid vaadata ka minu blogi lihtsaltmina1.blogspot.com
    EDU SULLE!

    VastaKustuta