teisipäev, 24. oktoober 2017

"TÜDRUK ONLINE"

Autor: Zoe Sugg

Tegelased: Penny, Noah, Elliot, Bella, Sadie Lee, Megan, Ollie, Penny vanemad, Tom, jpt.

Penny käib 9. klassis. Elab Suurbritannias. Tema parim sõber on Elliot. Penny peab blogi, kus saab olla tema ise ja rääkida oma kõige salajasematest mõtetest. Tüdrukut vaevavad, aga kohutavad paanika hood, mis on tingitud auto avariist. Kui koolis muutuvad asjad väljakannatamatuks ja Penny tunneb, et vajab rahu. Kutsuvad ema ja isa, Penny ja Ellioti endaga Ameerikasse kaasa, pulmi korraldama. Penny ema on pulmakorraldaja. Penny on nõus sinna minema üksnes Ellioti pärast. Lend läheb üllataval kombel hästi. Pulma ettevalmistusi pildistades saab ta tuttavaks Noahiga(Sadie Lee lapselapsega), kellesse ta peagi üha enam kiindub. Noah aitab tal toime tulla paanikahoogudega ja kiindub ise samamoodi tüdrukusse. Elliot muutub, aga armukadetaks Noahi peale ja nii tekkib nende vahel hetkeline tüli. Penny veedab Noahiga unustamatud jõulud ja uus aasta. Poisil on, aga saladus, millest ta pole tüdrukule midagi rääkinud. Nimelt on ta popstaar ja väidetavalt on tal ka tüdruk. Kui Penny sellest koju jõudes teada saab on ta petunud, kuidas sai poiss talle nii kalgilt valetada? Penny elu muutub veelgi, kui keegi lekkitab sellest kõmu ajakirjanikele infot ja lisaks nagu sellest oleks vähe saavad kõik teada, et just tema on Tüdruk Online. Ta on poisis nii pettunud, kui too arvab, et tema kõmulehtele infot müüs. Ta ei mõista, kes võis olla see isik, kes teda niimodi vihkas. Kui see talle pärale jõuab on ta selles enam kui kindel, need ei saanud olla muud, kui Megan ja Ollie. Pärast väiksest konflikti Megani ja Olliega(kus mõlemad muide smuutidest tilkusid), otsustab Penny, et peab kuskilt edasi minema, aga kui ta pildistama minnes Noahi kohtas, selgitati üksteisele kõik ära ja noored said taas oma koos veedetud aega nautida.
Pealkiri tuleneb Penny blogija nimest.


Tagasiside raamatule.
Raamat meeldis mulle, see oli justkui teises formaadis kirjutatud. Raamatus oli, aga reaalsust, mis alati ei pruugi kohale jõuda. Ei suutnud raamatut käest ära panna soovisin seda veel edasi lugeda, selle põnevaid ja romantilsi külgi.




1 kommentaar:

  1. Ma lugesin ka Tüdruk Online'i. Väga hea raamat oli.
    Olen nüüd lugenud mitmeid sinu postitusi ja tahaksin suurt tänu avaldada. Sa oskad kirja panna täpselt vajalik info. Jätka samas vaimus! Soovitan sul jälle minu blogi vaadata lihtsaltmina1.blogspot.com. Aitäh Sulle!

    VastaKustuta