teisipäev, 24. oktoober 2017

"TÜDRUK ONLINE TUURIL"

Autor: Zoe Sugg

Tegelased: Penny, Noah, Elliot, Alex, Tom, Megan, Penny vanemad, Noahi bänd, Larry, Dean, jpt.

Raamat on järg raamatule "Tüdruk Online".
Pennyl on eksamid tehtud ja ta ootab kannatamatult, Noahi saabumist, et siis koos temaga tuurile minna. Pennyga juhtub vahepeal, aga nii mõnigi asi, ja vanemad pole päris kindel, kas see ikka on hea mõtte. Noah veenab nad, aga ümber lubades, et hoiab Pennyl terve aja käest kinni ja kaitseb teda.
Nii algabki alguses põnev, kuid siis juba katastroofiks kujunev seiklus. Noahil ei jagu üldse aega, et Pennyga koos olla. Peale selle hakkab teda ähvardama mingi IlustamataTõde piltidega, mis võivad Ellioti ja Alexi elu pea peale pöörata. Pennyl saab sellest kõigest villand ja ütleb poisile karjudes kõik näkku. Peale selle toimuvad veel nii mõnedki asjad ja kõige hullem kogu asja juures on see, et Noah ei usu Pennyt. Penny otsustab lahkuda koju, kus ta paar nädalat lihtsalt masenduses on. Alex võtab, aga temaga ühendust ja palub abi, et Elliotile romantiline žest teha, Penny on sellega kohe nõus. Samuti otsustab, et nad Noahiga peaksid asjad selgeks rääkima. Nii lepivad nad aja kokku. Noah vabandab Penny ees, et temas kahtles, ja nii sõpradena, nad hetkeks lõpetavad. Penny asub lahkuma, kui kuuleb pealt, kuidas Dean(Noahi mänedzer) kavatseb teha võltsi armuloo Noahi ja veel ühe kuulsusega, ja lisaks kuuleb ta, kuidas Dean temast, kui kaltsunukust räägib. Ta nõuab selgitust, kuulates, mis Deanil öelda on tuleb välja, et Noah on ka seal ja kõiges selgusele jõud. Kuidas võis ta nii pime olla? Ta vallandab mänedzri ja Penny aitab ta jälle rööpa peale. Kui on käes Alexi üllatuse päev Elliotile, kohtub Penny taas Noahiga ja tundub, et kõik saab taas korda.
Pealkiri tuleneb tema blogija nimest, millega ta otsustab mitte enam avalikke postitusi teha, kuid raamatu lõppus siiski naaseb avalikku blogimisse. Tuuril on kokkuvõttev teema, mis läbib raamatut.

Tagasiside raamatule.
Raamat oli põnev. Viis taas kokku reaalsusega. Raamatus oli palju segaseid tundeid ja mõtteid. Aga lõpuks leidsid need siiski lõpplahenduse. Taaskord ei suutnud raamatut enne käest ära panna, kui lõppu jõudsin.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar